log-klo

Waarom zou ik teak houten tuinmeubels willen in mijn tuin?
Teak heeft een aantal voordelen waardoor het zeer geschikt is om als buitenmeubels te gebruiken. Zo is teakhout is bestand tegen alle weersomstandigheden zoals regen, zon, wind et cetera en is daarom zeer geschikt als tuinmeubel.

Teak tuinmeubels kunt u het hele jaar buiten laten staan. Een ander voordeel van teak is dat het een harde houtsoort is. Het kan tegen een stootje en het beschadigd niet snel.

Teak hout kan op verschillende manier bewerkt worden zo kun je bijvoorbeeld het hout met special olie laten afwerken maar ook een matte grijze look is mogelijk. De uitstraling van teak is erg mooi het heeft een natuurlijke en levendige waardoor het somt lijk dat het al tientallen jaren oud is.

Een groot voordeel van teak is dat het licht van gewicht is. Ondanks dat teak houten meubelen er vaak stevig uitzien zijn ze in verhouding met andere hout soorten erg licht.

Teak heeft ook weinig onderhoud nodig, het is weersbestendig en kan het gehele jaar buiten staan. Mocht u toch uw teak houten tuin meubel willen reinigen dan zijn er verschillende onderhoudsproducten. En een belangrijk voor deel van ons teak hout is dat het duurzaam is.

©2018 teak & tuin | Design by Arno de Jonge

Top

Log in with your credentials

Forgot your details?